Stucwerk

Stucwerk kent eindeloze mogelijkheden voor binnen en buiten : Modern, klassiek, tijdloos, ingetogen, functioneel, kleurrijk, creatief, praktisch, onopvallend, Italiaans, onverwacht en overdacht. Wij kunnen u er alles over vertellen en het uitvoeren ook!

Professioneel

Een pleisterlaag aanbrengen kan op vele manieren. Pleisteren, spuiten of schuren, machinaal en handmatig. En iedereen die het zelf wel eens heeft geprobeerd weet dat je het strak maken en houden van een muur maar beter kunt over laten aan de vakman. De stukadoor weet als geen ander hoe dat moet, welke afwerking voor welke ondergrond geschikt is, welke techniek werkt maar vooral ook welke niet. Wij beheersen de technieken, kennen de materialen en werken snel.

Een vakman is goedkoper dan u denkt

Naast de garantie van mooi en degelijk aangebracht stucwerk doen wij dat in een korter tijdsbestek dan de gemiddelde klusser of hobbystucer. Wij besparen u daarmee behalve teleurstelling ook nog eens puur geld. Kiest u voor de professionele stukadoor, dan kiest u dus voor vakmanschap én voor zekerheid.

Meer weten? Vul dan het offerteformulier in of bel ons op bovenstaand telefoonnummer.

Stukadoorcentrale Noord-Nederland de pleisterplaats van stukadoors!

VRAAG EEN OFFERTE AAN